4 personer

4 MTB-cykler (leje)

Hjelme og drikkedunke (leje)

2 overnatninger

Standard hytte

2 timers guidetur


 Samlet for 4 pers. fra kr. 3.950,-

Prøv en weekend på MTB - vi sørger for det hele

Kunne du tænke dig at prøve mountainbike - måske sammen med en flok venner eller veninder? Vores alt inklusiv MTB-weekend er til jer, der gerne vil afsted på en sjov tur sammen - uden for meget besvær.

Vi har sørget for overnatning i hytte, alt udstyr inkl. toptunede mountainbikes og ikke mindst en professionel guide, der hjælper jer ud på et af Danmarks smukkeste MTB-spor.

Fra 2.296 kr. for 2 personer, 2 nætter inkl. cykelleje og guidet tur

Send forespørgsel

 

 

Oplev en MTB-weekend i Danmarks Outdoor Hovedstad

Forbered jer på en weekend, der vil bringe smil på læberne. Det er ikke uden årsag, at så mange bliver bidt af mountainbiking. Det er en af de mest effektive former for motion, men hvor man samtidigt også har det sjovt. Med vind i håret og sus i maven får I jer en unik oplevelse sammen, som booster humøret både under og efter mødet med naturen.

En weekend med mountainbiking er en perfekt måde til at fejre noget, komme tættere på hinanden, og lade mobilerne og en travl hverdag passe sig selv. I vil komme til at opleve Nordskoven sammen med vores erfarne guide, som vil lære jer de nødvendige teknikker og sørge for nogle oplevelsesrige ture.

Uanset om det er jeres første tur på sadlen eller ej, så får I skræddersyet en weekend lige efter jeres behov. Og når I kommer hjem fra jeres MTB-ture står en praktisk campinghytte klar, så I kan vælge af slappe af eller prøve andre sjove oplevelser sammen.

Få en lille forsmag på hvad der venter jer

Din mountainbike weekend

Guidet tur - 2 timer

GUIDET TUR - 2 TIMER
Jeres guidede tur starter efter jeres ønsker ud fra ledige tider. I vil få en MTB-tur lige efter jeres behov og erfaringsniveau af en guide, som kender ruterne, som sin egen bukselomme. God tur

Leje af cykler og hjelme

LEJE AF CYKLER OG HJELME  
MTB-cyklerne lejes direkte hos vores samarbejdspartner. Medbringer I selv cykler og cykeludstyr, kan I overveje at vælge vores Guide-pakke 

Overnatninger i en Standardhytte

OVERNATNINGER I EN STANDARDHYTTE
Standardhytterne er 20 m2 store. De har indlagt kold vand, og er indrettet med et køkken samt et aflukket rum med toilet og håndvask. Hytterne har ingen bad, men I kan i stedet benytte vores fælles badefaciliteter. Mulighed for opgradering til komforthytte eller mobilehome.

Skræddersy weekenden

SKRÆDDERSY WEEKENDEN 
I kan både tilkøbe og fravælge alt efter ønsker og behov, og prisen for weekenden vil variere derefter. Sammen finder vi den løsning der passer til jer.

Ruter i Nordskoven

RUTER I NORDSKOVEN
Nordskoven tilbyder nogle af Danmarks mest populære og udfordrende mountainbike ruter, og de ca. 23 km ruteforløb er flere gang blevet brugt til større løb. Ruteforløbet er opdelt i tre sværhedsgrader, hhv. blå, rød og sort. Se kortet her

Andre aktiviteter

ANDRE AKTIVITETER 
På pladsen har vi mange aktiviteter for både børn og voksne. Vi tilbyder minigolf, kanotur og ved søen er der også mulighed for at fiske. Læs mere her