4 personer

2 overnatninger

Standard hytte


 Samlet for 4 pers. fra kr. 1.350,-

Action-weekend på et af Danmarks mest udfordrende spor

Denne pakke er for erfarne MTB-ryttere, der kan selv og selvfølgelig har jeres eget grej! Vi sørger blot for et sted at sove - meget tæt på Nordskoven i Silkeborg, hvor I finder et Danmarks mest kendte sorte spor med nedkørslen Devils Drop. Pak cyklerne og afsted til Silkeborg, så er I sikre på aktiv en weekend fuld af action, fede oplevelser og en god nats søvn i vores campinghytter.

Fra 1.350 kr. for 4 personer i 2 nætter

Send forespørgsel

Bliv udfordret med en weekend i Nordskoven

I er vilde med adrenalin og action. Derfor er en MTB-weekend i Silkeborg oplagt. Her har vi nemlig nogle af Danmarks fedeste mountainbike ruter!

Nordskoven, som I vil komme til at prøve kræfter med, er blandt De 10 Spir og er derfor en unik MTB-oplevelse, I ikke må gå glip af. Desuden er det også på det sorte spor i Nordskoven, at I kan blive maksimalt udfordret på et af landets mest kendte og udfordrende mountainbikenedkørsler – Devils Drop.

Denne her weekendpakke giver mulighed for at give den max gas i Nordskoven og afprøve hver krog af sporene. Når dagen er slut, kan I benytte vores Standardhytte, som står klar til jer allerede ved ankomst. 

Få en lille forsmag på hvad der venter jer

Din mountainbike weekend

Overnatninger i en Standardhytte

OVERNATNINGER I EN STANDARDHYTTE
Standardhytterne er 20 m2 store. De har indlagt kold vand, og er indrettet med et køkken samt et aflukket rum med toilet og håndvask. Hytterne har ingen bad, men I kan i stedet benytte vores fælles badefaciliteter. Mulighed for opgradering til komforthytte eller mobilehome.

Skræddersy weekenden

SKRÆDDERSY WEEKENDEN 
I kan både tilkøbe og fravælge alt efter ønsker og behov, og prisen for weekenden vil variere derefter. Sammen finder vi den løsning, der passer til jer.

Ruter i Nordskoven

RUTER I NORDSKOVEN
Nordskoven tilbyder nogle af Danmarks mest populære og udfordrende mountainbike ruter, og de ca. 23 km ruteforløb er flere gang blevet brugt til større løb. Ruteforløbet er opdelt i tre sværhedsgrader, hhv. blå, rød og sort. Se kortet her

Faciliteter

FACILITETER
På pladsen finder du en lille kiosk, indendørs køkken, udekøkken, fælles toilet og bad. Brug også Silkeborg Langsø der er yderst velegnet til badning.